Vakbeurs Mobiliteit

By 7 november 2019 NEWS

Samen naar een mobiele toekomst met Lightwell, 27 en 28 november.

Vakbeurs Mobiliteit is hét platform voor innovatie, kennis en netwerkkansen in het vakgebied.

Graag nodigen wij u uit op onze booth: 2.3.47 tijdens de Vakbeurs Mobiliteit. Hier presenteren wij onze collectie aan laadinfrastructuur en helpen wij u verder bij het verlenen van advies op maat wanneer we spreken over Smart City doelstellingen voor bijvoorbeeld de openbare ruimte.  Zo presenteren wij o.a. een nieuw laadproduct speciaal ontwikkelt voor e-scooters en e-bikes in de vorm van een kluisje. Dit product is te besturen met een smart phone waar tevens een betaalsysteem aan gekoppeld is. Deze innovatie is gerealiseerd vanuit een samenwerking tussen Key2Asset, Finn Banking of Things, HR Groep en Lightwell.

 

 • Hier wordt de toekomst van mobiliteit bepaald
  Er is wereldwijd een enorme omslag gaande op het gebied van mobiliteit. Er worden nieuwe slimme concepten gelanceerd en het draagvlak voor deze innovaties wordt steeds groter. Van zelfrijdende auto’s en drones, tot MaaS en circulair bouwen: op de beursvloer worden over ieder onderdeel van mobiliteit gesprekken gevoerd en beslissingen gemaakt.
 • Bespaar zeeën van tijd
  Wilt u weten welke nieuwe producten, diensten, innovaties en partijen voor uw werk van belang zijn? De hele markt is gedurende twee dagen op één plek voor u verzameld. Dat bespaart een hoop zoekwerk en losse afspraken.
 • Inspirerende kennissessies en lezingen
  Tijdens de beurs kunt u aanschuiven bij hoogwaardige kennissessies en lezingen over uiteenlopende thema’s en vraagstukken. Zo leert u in een inspirerende omgeving alles over de laatste trends en ontwikkelingen.
 • Kosteloos en zorgeloos
  Een bezoek aan de beurs kost niets. Toegang tot de beursvloer én de lezingen is gratis. U kunt kosteloos bij het beursgebouw parkeren en gebruik maken van de pendeldienst van/naar Station Houten. Er wordt bovendien de hele dag koffie, thee en fris geserveerd.
 • Hét netwerkevenement voor iedere professional
  Op de beursvloer komen meer dan 2.300 van uw vakgenoten samen. U bent overal welkom voor een goed gesprek en kunt de hand schudden met mensen die via mail of telefoon lastig bereikbaar zijn.
 • Alle denkbare producten en diensten
  Alle aspecten van mobiliteit zijn vertegenwoordigd. Aan de hand van verschillende thema’s (bereikbaarheid, leefbaarheid, duurzaamheid, veiligheid en gedrag) behandelen wij de sectoren: Smart Mobility, Infrastructuur & inrichting, MaaS, Fiets- en voetverkeer, Openbaar vervoer en Parkeren.

 

27 – 28 november 2019 | Expo Houten

Vakbeurs Mobiliteit vindt plaats op woensdag en donderdag, 27 en 28 november 2019 in Expo Houten.

Openingstijden op beide dagen zijn van 9.30u tot 17.00u.

Uw e-ticket (voucher) is geldig op beide dagen.

Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten
www.expohouten.nl

Bereikbaarheid

Met de auto
U kunt gratis parkeren bij het beursgebouw.

Met de trein
Tussen NS station Houten en het beursgebouw rijdt een gratis pendeldienst.

Met de bus
Buslijn 47 stopt direct bij Expo Houten op de Meidoornkade (dienstregeling, zie halte ‘Bedr. Terr. Meidoornk.’).

Met de fiets
Komt u met de fiets dan kunt u hier uw route plannen.