Vacature Accountmanager Public Lighting

By 22 oktober 2019 juli 24th, 2020 Jobs

Hier ga je werken:

Lightwell is een sterk groeiend bedrijf gericht op openbare verlichting en smart lighting systemen waaronder het baanbrekende LightMotion en CENT-R-concept. Wij bieden jou de kans om bij één van de meest innovatieve bedrijven van Nederland aan de slag te gaan.
Een bedrijf dat daarnaast in 2015 werd gekozen tot Amsterdams ondernemer van het jaar en dat finalist was in de Accenture Innovation Awards 2016 in de categorie Perfect Cities. Een bedrijf dat begin 2020 als een van de meest innovatie tech start-ups met het Lightmotion concept naar de CES in Las Vegas gaat als onderdeel van de Nederlandse missie: www.emerce.nl/wire/prins-constantijn-mona-keijzer-nemen-lightwell-mee-ces2020 . En dat onderdeel was van het http://mobilitylab.nl initiatief in 2019. Ofwel, een bedrijf dat vanuit Amsterdam mede bepaalt hoe de stad van de toekomst eruit gaat komen te zien.

Lightwell staat voor modern ondernemerschap, waarin partnership-creatie, circulaire economie en social-return centrale waarden zijn. Met de productie in Nederland en jarenlange samenwerking met steden als Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Dordrecht en Den Haag is Lightwell frontrunner op vlak van smart city ontwikkelingen. Ook in België, Zweden en Oostenrijk is Lightwell actief via een netwerk van partners waarmee ook de internationale groeiambitie stevig verankert zit.

Wat ga je doen?

 

Als Accountmanager is het jouw taak het onder de aandacht brengen van Lightwell-producten bij alle relaties die een rol vervullen binnen de openbare verlichtingsbranche en smart city stakeholders. Een complex netwerk van belanghebbenden waarbinnen jij je weg vindt. Je zal relaties opbouwen met ambtenaren, met installateurs, met stedenbouwkundigen en adviesbureaus om projecten in de openbare ruimte te realiseren. Ben jij een netwerker met technische affiniteit en wil je onderdeel worden van een team dat steeds weer streeft naar innovaties en design? Kun jij een project of aanbesteding tot een succesvolle sale brengen? Dan ben je bij Lightwell aan het juiste adres!

Wat bieden we?

Het sales-team van Lightwell bestaat uit een aantal ervaren accountmanagers in binnen- en buitenland o.l.v de verkoopdirecteur en beschikt over een professioneel back-office team, dat je bij zal staan in het opstellen van offertes en het behalen van deadlines. Je wordt actief ondersteund, maar eigen verantwoordelijk en zelfstandig opereren zijn absolute kernwaarden van dit team.

Lightwell biedt een marktconform salaris.

De volgende werkzaamheden behoren tot jouw verantwoordelijkheid:
  • Het aangaan van nieuwe B2B zakenrelaties en het onderhouden van bestaande netwerken (ambtenaren, stedenbouwkundigen, installateurs, architecten, ingenieursbureaus en lichtadviseurs)
  • Het helpen organiseren van Lightwell beurzen en events
  • Proactief handelen bij tenders, vragen van lichtadviseurs en gemeentelijk ambtenaren;
  • Opstellen, optimaliseren en door ontwikkelen van een helder salesplan ism verkoopdirecteur
  • Het realiseren van de gebudgetteerde omzet;
  • Het hebben van het juiste netwerk een pré.

Geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan via onderstaande button.