Terugblik Building Holland

By 18 april 2019 april 29th, 2019 NEWS

LIGHTMOTION – DE LAADLANTAARN VAN LIGHTWELL

Lightwell kijkt met succes terug naar de Building Holland, een beurs in de RAI van Amsterdam waarbij de toekomst van de bouw- en vastgoedsector centraal staat.

Van oorsprong is Lightwell een bedrijf dat tijdens de LED revolutie begonnen is met het ontwikkelen van smart verlichting. Lightwell is constant bezig met haar grenzen te verleggen op gebied van innovatie en ontwikkeling en stelt zich dag in dag uit op als pionier van Smart-City ontwikkelingen. Op deze manier ontdekt en betreedt Lightwell nieuwe sectoren om haar producten aan de man te brengen.  Het integreren van Smart Innovaties binnen de verlichting opent nieuwe poorten naar bijvoorbeeld de vastgoedsector. Parkings, kantoorcomplexen en de industrie hebben naast verlichting ook steeds meer behoefte aan smart innovaties als bijvoorbeeld elektrisch laden, WiFi, camera bewaking, smart screen en kentekenscanning.

Wij van Lightwell hebben op deze trend ingespeeld door een product op de markt te brengen waarbij wij als traditionele ‘armaturen leverancier’ overstappen naar ‘Smart City integrator’. Wij beschouwen de lantaarnpaal namelijk als het fundament voor iedere Smart City ambitie. Middels deze identiteit combineren wij een lantaarnpaal met laadfunctie en andere Smart City opties, de laadlantaarn van Lightwell – www.lightmotion.nl.

Voor Lightwell de uitgesproken kans om haar vleugels uit te slaan over de Vastgoed sector, en te participeren als standhouder tijdens de Building Holland 2019. Zo hebben wij ook onder andere deelgenomen aan de Rabobank Innovation Challenge en kunnen wij met trots mededelen dat wij dit jaar genomineerd zijn in de sector energietransitie.

De LightMotion heeft enorm veel aandacht getrokken van bezoekers, organisatie en mede standhouders. Wij willen jullie bedanken voor jullie bezoek aan Lightwell, onze innovatieve oplossingen hebben geleid tot een overweldigend aantal verzoeken om informatie. We werken er hard aan om alle verzoeken te beantwoorden. Heeft u echter dringende zaken, kunt u ons natuurlijk altijd mailen via onderstaande button.