Tvilight | Met Tvilight maak je de eerste stap naar een Smart City


Tvilight biedt state-of-the-art Outdoor Lighting Control (OLC) systemen door middel van een combinatie van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige hard- en software.

Hun gepatenteerde, aanwezigheidsdetectie technologie o.b.v. sensoren geeft de mogelijkheid tot on-demand verlichting terwijl hun web-based management software zorgt voor realtime en het op afstand managen van de buitenverlichting infrastructuur. Dit garandeert maximale efficiëntie, betrouwbaarheid en duurzaamheid voor de hele buitenverlichting infrastructuur en de omgeving.

TVLIGHT-LOGO-THUMPNALE-IMAGE

"Their mission is to develop innovative technologies that improve the quality of life in cities and outdoors!"

Smart Cities


Smart Cities vereisen universele ICT infrastructuren die duurzame economische groei mogelijk maken door het monitoren van complexe, onderling afhankelijke management systemen. Steden en ICT zullen in de toekomst meer en meer met elkaar verbonden worden. De integratie van verschillende systemen om het transport, energieverbruik, veiligheid en duurzaamheid van het milieu efficiënter te beheren.

Smart City oplossingen


Tvilight maakt gebruik van de bestaande verlichtingsinfrastructuur door ze te transformeren tot draadloze, open platform systemen voor Smart City oplossingen. Open protocollen en interfaces maken het mogelijk toepassingen van derden te integreren, zodat het de uitvoering van talloze Smart City mogelijkheden, zoals verkeersmanagement, milieu-monitoring, volledige asset management en nog veel meer mogelijk maakt.

TVLIGHT 14

TVLIGHT 13