Een nieuwe aanwinst voor Lightwell, Súdwest-Fryslân.

Qua oppervlakte de grootste gemeente van Nederland. Deze regio gelegen in Zuidwest-Friesland heeft 89.710 inwoners en een oppervlakte van 908 km².

Hielke Rollema, de beheerder van de openbare verlichting van dit gebied, had een proef gedaan met o.a. de Luxis armaturen. Zowel prijs als licht-technisch kwam ons armatuur het best uit de test en dat leverde al snel een proeforder van 400 stuks Luxis SRDS2 voor o.a. ontsluitingswegen, fietspaden en woonwijken.

“De verledding van de omgeving met een eigen ingebouwd dimregime bovenop de korte levertijd van 3 weken maakte de overweging om voor Lightwell te kiezen eenvoudig.” Aldus Dhr. Rollema.

Het lichtplan is een samenwerking geweest tussen het Nederlands lichtinstituut en lichtadviseur Rollema. de installatie geschiedde via Kohartog uit Drachten en Ziut uit Wijster.

“Deze gemeente is voor mijn rayon een absolute aanwinst. De samenwerking verliep soepel en het is prettig te zien wanneer de klant tevreden is met een snelle levering, doch kwalitatief goed eindresultaat.” Maurice Hollink – Senior Accountmanager Noord- en Oost Nederland

Hebben wij uw interesse gewekt, neem dan contact op met een van onze professionals: