LUXIS SQUARE:

De Luxis Square armaturen zijn lichttechnische alleskunners. De diverse optieken maken optimaal verlichten onder alle omstandigheden mogelijk. Speciale zebrapad optieken, ontsluitingswegen, achterpaden of woonwijken, alles is mogelijk en met speciale afscherming kunnen ook hinderlijke situaties worden voorkomen.

Op de Lightwell site zijn de meeste basis LDT files vrij te downloaden en staan de bijbehorende vermogenstabellen. Wilt u in het kader van energiebesparing optimaliseren? Neem dan contact op, dan kunnen wij samen met u uitzoeken of een speciale LED en specifieke technische instellingen en nog verdere optimalisatie mogelijk maken.

SMART CITY:

Alle Luxis armaturen kunnen perfect worden gebruikt als onderdeel van een fijnmazig Smart City netwerk. De Square is helemaal voorbereid op de integratie van 2 sensoren doordat in het ontwerp al rekening is gehouden met de integratie van 2 Zhaga-interfaces: bovenop- en onder de armatuur.

De armaturen worden tevens in Lelystad op de juiste wijze geprogrammeerd omdat alle armaturen van de Luxis familie ZD4i gecertificeerd zijn. Daarmee garandeert Lightwell de juiste instellingen en kunt u erop vertrouwen dat uw sensoren probleemloos geïntegreerd kunnen worden. De Luxis is daarmee een betrouwbare dragen voor Smart City technologie.

CIRCULAIR:

Lightwell is al vele jaren zeer actief in circulair product design. Onze Luxis armaturen beschikken over uitgewerkte LCA analyses en tevens werkt Lightwell conform de MKI logica. Daarom kunnen de Luxis armaturen bijdragen aan uw circulaire doelstellingen.

PRODUCT KWALITEIT:

De Luxis armaturen worden in onze fabriek in Lelystad gefabriceerd onder de hoogste kwaliteit standaard. De armaturen hebben ENEC, ENEC+, CB, CE en diverse andere keurmerken en worden 100% gecontroleerd voordat ze de doos ingaan voor transport.

  • Smart City voorbereid

     

  • Talrijke optieken

     

  • Eenvoudige montage

     

  • Openen zonder gereedschap

Technische Informatie