LUMINEXT-LOGO

'Luminext wil een duurzame veilige, comfortabele en aantrekkelijke buitenruimte voor iedereen'

Totale regie


Luminext biedt oplossingen aan overheden en bedrijven om objecten in de buitenruimte veilig, duurzaam en energiezuinig te laten werken en efficiënt te onderhouden. Met de Luminizer software en systemen van Luminext kunt u slimme objecten als sensoren, parkeerfaciliteiten en openbare verlichting eenvoudig beheren en besturen. U heeft zelf de volledige regie over de buitenruimte en grip op wat er in het areaal gebeurt.

Licht op maat


Met Luminizer bedient u de dynamische verlichting op afstand. Waar u ook bent en wanneer u wilt. Naar behoefte kunt u de lichten dimmen of juist opschalen, afhankelijk van de wegconditie, de drukte op de weg of het benodigde licht bij calamiteiten.

Gebruiksvriendelijk en compleet


De cloud based Luminizer software is compleet en zeer aantrekkelijk in het gebruik. Naast de tools in Luminizer voor het bedienen van de dynamisch verlichting beschikt u altijd over alle up to date assetinformatie van de installaties. Met Luminizer is de status van elk object te volgen en beheert en regisseert u real time de onderhoudswerkzaamheden. De duidelijke rapportages, kaarten en tabellen geven u inzicht in de bedrijfsvoering en helpen u bij het nemen van beslissingen.

Flexibel en toekomstgericht


De Luminizer software en systemen zijn toepasbaar op conventionele, statische en dynamische verlichting. Ze zijn totaal merkonafhankelijk en te koppelen aan alle gewenste IT-systemen. Bovendien werken de innovatieve oplossingen van Luminext uitstekend op basis van gelijkspanning en in combinatie met duurzame wind- en zonne-energie. Ze zijn totaal merkonafhankelijk en daarmee geschikt voor alle armaturen van Lightwell. Ook zijn de systemen van Luminext te koppelen aan alle gewenste IT systemen. U bent klaar voor de toekomst.


Screenshots Luminizer website