LightMotion | De Laadlantaarn van Lightwell


LightMotion: De LightMotion van Lightwell is een laadlantaarn dat het mogelijk maakt om elektrische voertuigen te laden eenvoudig vanuit een lichtmast. Daarnaast kunnen er optioneel WIFI, camera beveiliging, smart screen en kenteken-scanning worden toegevoegd. Lightwell beschouwt de lichtmast als het Smart-City fundament, reeds goedgekeurd door de Nederlandse netbeheerders (ElaadNL).

Smart City ontwikkelingen, de samenleving is er groots mee bezig. Laadpaaltjes en internet-masten schieten letterlijk als paddestoelen uit de grond.
Maar is er niet al genoeg meubilair in de openbare ruimte? Wat Lightwell betreft wel. Hoogtijd om al deze Smart City ontwikkelingen te integreren in één product, de laadlantaarn. Daarom heeft Lightwell als Amsterdams Smart Lighting producent de LightMotion ontwikkelt, een lichtmast met opties om uw elektrisch voertuig, telefoon of e-bike te laden. Daarnaast zijn er opties mogelijk om camerabeveiliging en smart-screens in te bouwen. Dit product maakt het mogelijk om binnen de private, openbare en zakelijke ruimten op kleine schaal maar ook op grotere schaal eenvoudig een Smart City netwerk uit te rollen. De laadlantaarn is het fundament voor iedere Smart City ambitie.
Download de LightMotion brochure.
[smartslider3 slider=25]