Philips CityTouch Ready | Smart Street Lighting.


Word een slimme stad met connected verlichting


Philips CityTouch is een beveiligd beheerplatform voor connected verlichting van Signify dat steden helpt levendiger, efficiënter en duurzamer te worden.

CityTouch biedt een volledig zicht en controle over de straatverlichting van uw stad vanaf een centraal bedieningspaneel waarmee u veilig lichtpunten kunt bewaken, schema’s kunt instellen en lichtniveaus op aanvraag kunt aanpassen. Versleuteling van gegevens en twee-factorauthenticatie verzekeren dat de software voldoet aan de strengste beveiligingsnormen.

Gemakkelijk te gebruiken webapplicaties leveren een compleet overzicht over uw connected straatlantaarns en dat stelt u in staat werkstromen te beheren en onderhoudsploegen alleen in te zetten als en waar dat nodig is. Systeemgegevens geven u nagenoeg real-time inzicht in energieverbruik en ‑kosten, wat u helpt efficiënter te plannen en in te roosteren.

CityTouch Ready-armaturen van Philips laten zich naadloos integreren met het CityTouch-platform. Ook uw bestaande armaturen kunnen CityTouch Ready worden gemaakt met een knooppunt of connectorkit, of u kunt armaturen selecteren uit onze lijst van gecertificeerde partners. Welke CityTouch Ready-armaturen u ook kiest, CityTouch biedt u complete flexibiliteit met open standaards en gemakkelijke integratie met andere intelligente platforms en IoT-apparaten, wat verzekert dat u gelijke tred houdt met de trends op het gebied van slimme steden, zowel nu als in de toekomst.

Voordelen van CityTouch in één oogopslag.

  • Betere besluitvorming

Beheer de verlichting, meet energieverbruik, bewaak de systeemgezondheid en diagnosticeer problemen vanaf een enkel intuïtief bedieningspaneel.   

  • Korte terugverdientijd

Overstappen op LED-straatverlichting verlaagt onmiddellijk de energiekosten. Door LED’s te combineren met de inzichten in verbruik en de diagnose op afstand die beschikbaar zijn met het InterAct verlichtingsbeheersysteem, bespaart u zelfs nog meer en dat helpt u uw investering nog sneller terug te verdienen.

  • Flexibel met open standaards

InterAct is te integreren met een middelenbeheersysteem en elk type armatuur, wat u de vrijheid geeft de leverancier te kiezen die het best werkt voor uw stad. Gecertificeerde leveranciers leveren CityTouch Ready-armaturen die automatisch verbinding maken met het CityTouch -systeem.

  • Toekomstbestendig en veilig
Dit is een open systeem dat sensors, camera’s en andere IoT-apparaten ondersteunt om in de toekomst slimme diensten mogelijk te maken. Met speciale gebruikersfuncties en volledig versleutelde gegevensstromen voldoet het systeem aan de hoogste beveiligingsnormen. Regelmatige software-updates verzekeren dat uw systeem altijd up-to-date is.
  • Eenvoudig op te waarderen of uit te breiden

Dit beveiligde systeem is eenvoudig te gebruiken en in gebruik te stellen en werkt met zowel nieuwe als bestaande armaturen om verbinding te maken met alle slimme verlichting in uw stad. Voor bestaande straatlantaarns die niet compatibel zijn met CityTouch monteert u eenvoudig in elke mast een CityTouch connector-kit.