Op de Carpool plaats in Zuidlaren, in de provincie Drenthe, heeft Lightwell de afgelopen periode een mooi prestige project geleverd in samenwerking met installateur Ko Hartog en de Wattstopper van Legrand. Een technologie waar wij de eerste keer mee gewerkt hebben. De Wattstopper is een sensor techniek welke naast het gebruikelijke dimmen van licht op afstand ook kan dimmen op bewegingsdetectie – een dubbele dimfunctie.

“In het kader van veiligheid is de Wattstopper een vrij wenselijke techniek wanneer de plaatselijke armaturen in de avond en nacht, bij beweging het licht toch wat feller laat schijnen.” Opdrachtgever Jan Dik van de provincie Drenthe.

De beweging wordt gedetecteerd en overruled als het ware het gebruikelijke drimprotocol.

“Wij van Lightwell zijn trots om de provincie Drenthe als nieuwe klant te mogen ontvangen. De samenwerking verliep succesvol en het smaakt naar meer.” Aldus Maurice Hollink – Senior Accountmanager Lightwell.

Wij willen graag Ko Hartog als installateur bedanken, Legrand met de Wattstopper en in het speciaal de provincie Drenthe voor het vertrouwen in Lightwell als nieuwe leverancier.

Hebben wij uw interesse gewekt, aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze professionals via onderstaande button.