Lightwell wint aanbesteding AREWAL, België

Met trots informeren we u dat Lightwell de grote aanbesteding van Arewal, in België heeft gewonnen! Het gaat om de levering van 4.500 armaturen uit de succesvolle Luxis serie in combinatie met Zhaga of Nema connector. Bovendien is de verwachting dat circa 50% van de armaturen met slim telemanagement gaan worden uitgerust. Bij de aanbesteding was de combinatie van gunningscriteria Prijs, Lichttechniek/Standardisatie, Kwaliteit, Levertijden en Energie efficiency doorslaggevend.
Het contract heeft een looptijd van 4 jaar en leveringen zullen begin 2e kwartaal starten.

OVER AREWAL

Arewal is een samenwerking (inkoopcombinatie) van een 3-tal elektriciteit netwerk bedrijven: REW (Réseaux des Energies de Wavre), AIEG (Association intercommunale d’électricité et de gaz) et AIESH (Association intercommunale d’électricité du Sud du Hainaut). De netwerk bedrijven bedienen 14 steden en gemeenten in Waals-Brabant waarvan Waver, Andenne en Chimay (van het Trappisten bier) de bekendste zijn. Het gebied omvat zowel stedelijke als landelijke omgeving met ruim 100.000 inwoners.

OVER LIGHTWELL

Lightwell is een Amsterdamse fabrikant van armaturen en Smart City oplossingen. Dutch Design, Sociaal betrokken, Made in Holland, Innovatief en Open Source vormen de kernwaarden van het bedrijf.

“Directeur Peter-Paul Metz over deze opdracht: “Bijzonder blij zijn we dat we Arewal kunnen helpen met de Zhaga standardisatie en via deze open interface telemanagement applicaties bereikbaar kunnen maken. Bovendien geeft Lightwell met deze opdracht invulling aan haar internationale ambities”.

Lightwell armaturen zijn in België verkrijgbaar via Axioma N.V.; in Frankrijk via 3Elements.