ONTDEK OLC SYSTEEM INTEGRATIE

By 14 september 2017 maart 12th, 2019 Geen onderdeel van een categorie

DORNL2017_728x90

[:nl]Amsterdam, 14 september 2017 – Ook dit jaar is Lightwell uiteraard weer present tijdens de Dag van de Openbare Ruimte in de Jaarbeurshallen in Utrecht. Het thema is wat Lightwell betreft system integration. Ofwel, hoe kunt u als Gemeente optimaal profiteren van nieuwe ontwikkelingen zoals OLC systemen? Waar moet u daarbij op letten en hoe kunt u gegarandeerd zijn van de juiste werking van het systeem, of dit nu LoRa, CityTouch, Tvilight of Luminext is?

​Lightwell is vanuit de productielocatie in Almere in staat het systeem van uw wens af-fabriek in te bouwen, onder gecertificeerde omstandigheden en met volledige armatuur-garantie. Zo wordt mooie design (Friso Kramers FKL en Paco Bunniks Spring Eye) gecombineerd met de slimste technologie waarmee uw Gemeente weer helemaal optimaal en slim verlicht kan worden.

Een project waar dit recent is gerealiseerd is bijvoorbeeld in Amsterdam op de Conakryweg, waar Lightwell ism de Gemeente Amsterdam en CityTec binnen 3 weken na opdracht een volledig op slimme OVL opstelling heeft neergezet (DC-net). Hier werd de LUXIS SMALL toegepast met speciaal fietspad optiek, zodat het energieverbruik tot een minimum wordt beperkt. Daarmee wordt de nieuwste technologie gecombineerd met een mooie design en optimaal licht.

Luxis_Small

[:]