Lightwell x Vakbeurs Openbare Ruimte

By 4 september 2018 september 20th, 2018 Geen onderdeel van een categorie

Op 26 en 27 september zal de Vakbeurs Openbare Ruimte voor Lightwell in het teken staan van de nieuwste innovaties waaraan het bedrijf het afgelopen jaar heeft gewerkt. Zo presenteren we de door Elaad goedgekeurde LightMotion laadlantaarn. Met dit product is de stad van de toekomst nu echt realiseerbaar geworden, doordat continu-spanning gegarandeerd en veilig mogelijk is. Ook zullen we de LightMotion Bike onthullen, een laadlantaarn geschikt voor het laden van E-scooters en E-bikes!

Verder gaat het natuurlijk over licht. Op dit vlak heeft Lightwell veel bereikt in 2018. Zo is ons Luxis armatuur nu vaak standaard voorzien van een Zhaga-connector en er zijn reeds diverse gemeenten daarmee future-proof voor verdere Smart City toepassingen. Enkele gemeenten hebben al via de Zhaga-connector het CityTouch systeem van Signify ontsloten. Lightwell is CityTouch Certified Partner en daardoor is de productie in Almere ook geoptimaliseerd om de werking van het systeem te garanderen.

Ook heeft Lightwell een bijzonder Fauna-lighting initiatief genomen en hebben we grote orders mogen verwelkomen en leveren aan onder andere gemeenten Almere, Schagen, Drechtsteden, Rotterdam, Hengelo en Heerhugowaard waarmee 2018 zal uitgroeien tot een prachtig jaar. Daarom verheugen wij ons zeer op uw bezoek tijdens de beurs in september.

Wij heten u allen welkom op onze booth: 3.6.17
Tot dan!