Lightwell scoort in Drechtsteden

By 9 februari 2018 april 29th, 2019 NEWS

Lightwell wederom succesvol omtrent verduurzaming in de Drechtsteden.

In het kader van verduurzaming van Nederland willen de Drechtsteden al geruime tijd naar Led verlichting overstappen binnen de percelen die vallen onder de fietspaden, wijkontsluitingswegen, woonerven en woonstraten. Het is voor gemeenten vaak lastig om een juiste leverancier te vinden, die voldoet aan de eisen op gebied van kwaliteit, duurzaamheid en daarmee de toekomst. Maar met Lightwell zijn wij met de neus in de boter gevallen, aldus de vertegenwoordiger van de Drechtsteden.

” Ik heb ingezet op kwaliteit en duurzaamheid. Alle armaturen zijn uitvoerig en onafhankelijk op lichtkwaliteit, energieverbruik en uiteraard de prijs met elkaar vergeleken. Ik kan concluderen dat ik erg blij ben met het resultaat.” Johan Jonker – beheerder Dordrecht

De Drechtsteden Dordrecht, Alblasserdam en Sliedrecht hebben de krachten gebundeld en zijn een unieke samenwerking aangegaan met aannemer Ziut.
Samen hebben zij een aanbesteding gedaan in de vorm van Led Mastarmaturen om de EU normen op gebied van energie te volbrengen.
Ruim 7 leveranciers dongen mee met in totaal ruim 30 armaturen. Lightwell heeft, als winnaar met het Luxis Small armatuur, 3 van de 5 percelen gewonnen.
Medio april zullen de eerste armaturen geïnstalleerd worden.

“Wij hebben als gemeenten echt het bedrijfsleven nodig om aan onze eigen innovatieve ambities invullen te kunnen geven. Het is prachtig hoe we door dit proces juist die duurzaamheid kunnen realiseren. Bedrijven zoals Lightwell maken armaturen waarmee wij onze doelstellingen echt kunnen gaan realiseren de komende jaren. Het is een schoolvoorbeeld voor Nederlandse gemeenten hoe je in het proces kwaliteit kan borgen zodat innovaties gerealiseerd gaan worden.”      Jan Booij – clustermanager

” Deze partnerschip is zeldzaam in kwaliteit ” – woordvoerder van Ziut

Lightwell is trots om door de Drechtsteden als haar leverancier geselecteerd te worden. Bijzonder waardevol vinden wij dat in deze aanbestedingsprocedure voor de definitieve vergunning de Lightwell armaturen door de opdrachtgever uitgebreid zijn getest op energie efficiëntie.

 

Peter-Paul Metz – CEO Lightwell

Voor meer informatie over dit project:
http://www.binnenlandsbestuur.nl/ruimte-en-milieu/kennispartners/ziut/drechtsteden-kiest-voor-lichtkwaliteit.9580838.lynkx