Investeer jij al in de toekomst? Lightwell biedt deze kans!

By 27 februari 2018 februari 28th, 2018 Geen onderdeel van een categorie

LIGHTWELL GOES CROWDFUNDING!


Altijd al willen bijdragen aan een maatschappij waarin duurzaamheid centraal staat? 
Wij zijn een jong bedrijf gespecialiseerd in smart lighting systems waaronder de Lightmotion.
De lichtarmaturen van Lightwell zijn allang niet meer slechts een bron van licht. Lees snel meer!

Lightwell
ontwerpt en produceert slimme LED-verlichtingsoplossingen voor de openbare ruimte en werkt daarbij samen met bekende ontwerpers. Lightwell streeft ernaar zich te onderscheiden van de concurrent door de meest moderne technologie te combineren met goede en mooie vormgeving, het Dutch Design.

Links zien we het Friso Kramer model, en rechts de SpringEye van Paco Bunnik.

 

Lightwell heeft tevens in samenwerking met New Motion de Lightmotion ontwikkeld. De Lightmotion 1.0 is een slimme laadlantaarn waar tevens een laadstation in zit, zodat auto’s elektrisch opgeladen kunnen worden. De Lightmotion 1.0 heeft eind 2017 haar DEKRA-attest behaald en landelijke vrijgave door E-laad ontvangen.  Lightwell is inmiddels gestart met de verkoop van de Lightmotion 1.0. De eerste 10 laadlantaarns zijn verkocht (in Nederland en België). De verkoop in 2018 is conservatief begroot op 30 á 50 laadlantaarns, wat slechts een paar procent van de totale jaaromzet is. Mede afhankelijk van het succes van de Lightmotion 1.0 zal er in de toekomst een 2.0 versie op de markt komen waarin ook 5G, openbare wifi, beveiligingscamera’s, etc. geïnstalleerd kunnen worden al naar gelang specifieke wensen van de klant. De technische ontwikkeling is al in een ver stadium, maar de markt voor Lightmotion 1.0 bevindt zich nog in de pioniersfase.

Lightmotion, de smart-city hub van morgen.

Beleggers bij Lightwell krijgen een hoge rente en een leuke incentive:

  • Als investeerder in ons project krijgt u 15% korting op al uw aankopen via onze webshop gedurende de volledige looptijd van de lening.
  • Bij een investering vanaf € 1.000,- ontvangt u de Filament Soft Spiral Lamp G125 Amber glas 5W dimbaar (12,5 cm diameter – zie afbeelding) én 15% korting op al uw aankopen via onze webshop gedurende de volledige looptijd van de lening.
  • Bij een investering vanaf € 2.500,- ontvangt u de Draadloze LED Werklamp 10W én 15% korting op al uw aankopen via onze webshop gedurende de volledige looptijd van de lening.

Over geld voor elkaar:

Geldvoorelkaar.nl is het grootste Nederlands platform op gebied van crowdfunding, met circa 127 miljoen aan gerealiseerde investeringen. Het doel van geldvoorelkaar.nl is om positief bij te dragen aan de financierbaarheid van (MKB) Nederland. Met crowdfunding faciliteert geldvoorelkaar.nl financiering voor ondernemers en particulieren. Dit wordt mogelijk gemaakt door duizenden investeerders. Hiermee wordt de ‘echte’ economie ondersteund, profiteren investeerders van een hoog rendement en maken ondernemers hun ambities waar.

Voor nadere informatie over dit project: