Amsterdam, april 2016 – Het Amsterdamse verlichtingsbedrijf Lightwell is als één van de 30 finalisten genomineerd voor de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland. Het is dit jaar alweer de 10e keer dat deze prijs uitgereikt wordt; een erkenning voor ondernemerschap in de provincie.
Voor Lightwell is deze nominatie, na het winnen van de Amsterdamse Ondernemersprijs 2015 door CEO Henk Janssen, een mooie opsteker en bekroning op het werk. Zijn bedrijf Lightwell dat hij runt samen met collega’s Virgil Warnars en Guido Kisman, is al jaren specialist in de ontwikkeling van duurzame verlichting, voornamelijk openbare straatverlichting en retail verlichting. Vanaf 2014 is de focus nog meer dan daarvoor komen te liggen op Smart Lighting in combinatie met Design.
Stemmen
Stemmen kan nog tot 22 mei. Het bedrijf met de meeste stemmen krijgt op 25 mei de Publieksprijs uitgereikt door juryvoorzitter Jaap Bond, gedeputeerde Economische Zaken van de Provincie Noord-Holland. Stemmen voor Lightwell kan via de volgende link:
http://onsnh.nl/noord-holland-kiest-beste-onderneming-stembussen-geopend/
Over Lightwell
Lightwell is een Amsterdamse verlichtingsfabrikant, actief in verschillende Europese landen, waaronder Oostenrijk, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. De bijzondere groei die Lightwell de laatste jaren doormaakt is het resultaat van jarenlange productontwikkeling. Door zich te richten op vormgeving en intelligente verlichtingssystemen, heeft Lightwell een prominente plek weten te veroveren in de openbare verlichtingsmarkt.