Amsterdam, juni 2016 – Lightwell en Tomingroep (Almere) hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend voor het produceren van duurzame en kostenreducerende binnen- en buitenverlichting. Door de combinatie van werkzaamheden, specialistisch én eenvoudig repeterend, is het werk geschikt voor mensen die beschut werken en voor mensen die willen doorgroeien naar regulier werk.

“Een op en top duurzame samenwerking”

Naast het monteren en verpakken van de verlichting, wordt iedere lamp uitgebreid getest. Er gaat natuurlijk geen lamp de deur uit die het niet doet. Het montagewerk gebeurt bij Tomin Metaal, terwijl het voorbereidende werk en het verpakken van de producten grotendeels door Tomin Verpakken wordt gedaan. Dat komt vaker voor en de bedrijfsonderdelen zijn dan ook gewend om samen te werken. Bijkomend voordeel is dat er geen tussentijds transport hoeft plaats te vinden. Geen onnodige milieubelasting, transportrisico´s en -kosten dus.

Lightwell laat haar producten produceren bij zowel Tomingroep als bij het Robedrijf in Rotterdam. Dit gebeurd onder hoge kwaliteitseisen en wordt vanuit Lightwell begeleid door TU Delft geschoolde ingenieurs.

Bron: Tomingroep