Lightwell benoemt nieuwe directeur, Quadrum verwerft meerderheid

By 6 december 2017 maart 12th, 2019 NEWS

[:nl]Amsterdam, 6 december 2017 – De Amsterdamse specialist in verlichting en Smart City oplossingen heeft Peter-Paul Metz benoemd tot nieuwe directeur. Met de benoeming van de heer Metz geeft Lightwell invulling aan haar ambities van groei en kwaliteit; eerder was de heer Metz verantwoordelijk voor Operational Excellence in het management team van OVL specialist Ziut. Daarvoor bekleedde hij management functies bij infrastructuur bedrijf Strukton en het Duitse techniek-conglomeraat Siemens.

Binnen Lightwell was de heer Metz sinds juni 2016 verantwoordelijk voor het opzetten van de export activiteiten in België, Zweden en Oostenrijk.

Het management team van Lightwell bestaat daarmee uit: Virgil Warnars (verkoop), Guido Kisman (techniek), Henny van Veen (leveringen), Arjan Horsman (financiën) en Peter-Paul Metz (directeur).

Investeringsmaatschappij Quadrum Capital heeft de meerderheid in Lightwell verworven waarmee een solide (financiele) basis onder de groeistrategie is gelegd. Meer over Quadrum Capital vindt u onder: www.quadrum-capital.nl Naast deelnemingen in industrie en IT bedrijven heeft Quadrum een aanzienlijke positie in vastgoed ontwikkelingen.

[:]