Internship: Mechanical Engineer

Lightwell staat voor Design & Smart Lighting – een snelgroeiend Smart City hardware producent en service provider met grote ambities. Ons team bestaat uit ervaren mensen met verschillende achtergronden. Het hoofdkantoor is gelegen in Amsterdam en de productiefaciliteiten in Almere, Rotterdam en het Verre Oosten. Verkoop vindt onder andere al plaats in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Israël en het Verenigd Koninkrijk.

 

Eén van de producten van Lightwell is LightMotion, een Smart City mast met onder andere een oplaadpunt voor elektrische auto’s, een Wi-Fi accespoint, een camera en verscheidene sensoren.

Onze producten worden constant doorontwikkeld en verbeterd; we zoeken jonge, intelligente teamgenoten met nieuwe ideeën die hier aan kunnen bijdragen.

Ben jij die mechanical engineer die van uitdagingen houdt? Loop dan stage bij Lightwell – een jong ambitieus bedrijf met een goede sfeer.

Projecten (o.a.)
–       Doorontwikkelen en optimaliseren van ons Friso Kramer LED  straatverlichting armatuur
–       Ondersteunen R&D afdeling met het selecteren van samples, uitvoeren van metingen en ontwerpen/prototypen van onderdelen

Vereisten
–       Nederlands en/of Engels: vloeiend (woord en geschrift)
–       Interesse voor LED-verlichting ontwikkelingen
–       Kan in CAD tekensoftware werken
–       hbo/wo studie (3e of 4e jaars)
–       Werktijden: 09:00 – 17:00 uur op ons kantoor te Amsterdam

Contact
Lightwell B.V.
ir. Guido Kisman (CTO)
[email protected]

T: +31 (0)20 240 10 20