Internship: Electrical Engineer

By 20 juli 2020 Jobs

INTERNSHIP: ELECTRICAL ENGINEER

Lightwell staat voor Design & Smart Lighting – een snelgroeiend Smart City hardware producent en service provider met grote ambities. Ons team bestaat uit ervaren mensen met verschillende achtergronden. Het hoofdkantoor is gelegen in Amsterdam en de productiefaciliteiten in Lelystad waar wij onze assemblage geheel in eigen hand hebben met een gedeeltelijke productie in het verre oosten. Verkoop vindt hoofdzakelijk plaats in Nederland, België, Oostenrijk en Zweden.
Na in 2015 gekozen te zijn tot ‘Amsterdams Ondernemer van het Jaar’ is Lightwell verder doorgegroeid en in scale-up fase terecht gekomen. Al onze innovaties moeten snel, met de hoogste kwaliteit en met lage kosten aan onze klanten geleverd worden. Naast verlichtingsarmaturen die tegenwoordig voorzien kunnen zijn van camera’s, telemanagement en sensoren, zijn wij ook volop bezig met EV charging en slimme infrastructuur. 

Wat zoeken we?

We zoeken intelligente teamgenoten die kunnen bijdragen aan de groei die wij voor ogen hebben en reeds hebben doorgemaakt. Ondernemende, hardwerkende mensen met nieuwe ideeën, zich thuis voelend in een digitale wereld. Vanwege die groei in opdrachten (met name Smart Lighting / Smart City systemen) hebben we plek voor talent binnen het volgende profiel. Zie ook: www.lightmotion.nl en www.cent-r.com

LightMotion

Eén van de producten van Lightwell is LightMotion, een Smart City mast met onder andere een oplaadpunt voor elektrische auto’s, een Wi-Fi access-point, een camera en verscheidene sensoren. Onze producten worden constant doorontwikkeld en verbeterd; we zoeken jonge, intelligente teamgenoten met nieuwe ideeën die hieraan kunnen bijdragen.

Ben jij een electrical engineer in opleiding?

Ben jij die electrical engineer die van uitdagingen houdt? Loop dan stage bij Lightwell – een jong ambitieus bedrijf met een innoverende en eigentijdse sfeer.

Projecten (o.a.)

  • Onderzoeken, testen en specificeren verschillende smart city systemen
  • Selecteren van sensoren, bewegingsdetectoren en telecom apparatuur ter integratie in de LightMotion smart city mast
  • Een systeemoptimalisatie studie voor de LightMotion uitvoeren

Vereisten

  • Nederlands en/of Engels: vloeiend (woord en geschrift)
  • Interesse voor Smart City ontwikkelingen
  • hbo/wo studie (3e of 4e jaars)

Werktijden: 09:00 – 17:00 uur op ons kantoor in Amsterdam

Bij interesse, stuur dan een email via onderstaande button met je CV, Portfolio en motivatiebrief.