Franck kijkt met een goed gevoel terug naar de afgelopen 4 jaar bij Lightwell

By 4 september 2018 maart 12th, 2019 NEWS

Franck Sicot vertrekt per 1 september bij Lightwell. Hij zet zijn carrière elders voort maar kijkt met een goed gevoel terug op de afgelopen ruim 4 jaar. “Ik weet nog goed dat ik in dienst kwam in 2014. Het bedrijf zat toen echt nog in een opbouwfase na de start-up periode. Na een eerste periode als accountmanager Zuid-Nederland v

 

eranderde mijn rol en werd ik Productmanager. In die rol heb ik heel veel werk mogen verzetten zoals een helder coderingssysteem optuigen en de Luxis en Friso armaturen heel erg de diepte in mogen ontwikkelen. Dit betekende onder andere werken aan smart lighting integratie, fauna-lighting, talloze optische mogelijkheden en uiteraard certificering.

Met nu het ENEC+ certificaat voor de Luxis als laatste wapenfeit neem ik afscheid. Ik heb altijd zeer prettig gewerkt en veel vrijheid mogen ervaren in mijn rol. En nu ik verder ga weet ik dat ik bedrijf goed achterlaat.”
Lightwell wenst Franck het allerbeste toe in het verdere verloop van zijn carrière en wil hem hartelijk danken voor zijn grote inbreng in de verdere professionalisering van het bedrijf.