BUILDING HOLLAND 2019

Nederland staat voor een grote uitdaging, de klimaatdoelstellingen dwingen tot energietransitie waarbij de elektrificatie van het wagenpark een grote rol zal spelen.

Dit jaar zal Lightwell tussen 9 en 11 April aanwezig zijn op de Building Holland in de RAI in Amsterdam, booth: 10.031. Lightwell wil graag de Vastgoedontwikkelaars kennis laten maken met de technologie van de toekomst.

De elektrificatie van het wagenpark is voor vastgoed ontwikkelaars namelijk een grote uitdaging aangezien we hoofdzakelijk elektrische auto’s thuis laden op de parkeerplaats. Met de LightMotion bieden wij hen een geïntegreerde oplossing voor de parkeerterreinen, waarbij licht en laden gecombineerd zijn.

De thema’s die op deze beurs centraal staan zijn o.a. Circulariteit, Duurzame Energietransitie, Digitalisering & Renovatie & Transformatie. Het is een samenkomst van architecten, woningcorporaties, adviseurs, vastgoedontwikkelaars, installateurs, overheid, adviseurs, aannemers en toeleveranciers.

Met 15.000 bezoekers is dit 3-daagse innovatie event voor de bouw-installatie en vastgoedsector een Europese hotspot voor innovatie en daarmee een waardevolle bron van internationale netwerken op gebied van duurzaamheid en innovatief bouwen.

De laadlantaarn verleent toegang tot een Smart City netwerk welke geïmplementeerd kan worden in bijvoorbeeld nieuwbouw projecten of bij projecten om bestaande bouw te verduurzamen.

Op onze hoekstand, booth 10.0.27 in hal 10 (naast de Innovation Boulevard) zullen wij de LightMotion producten presenteren welke geheel ontwikkeld zijn in Nederland en goedgekeurd door de Nederlandse netbeheerders.

“Niet alleen het gebouw moet energie zuiniger worden maar ook de buiten ruimte.”

Virgil Warnars, Smart City expert. 

Noteer in uw agenda: 

Dinsdag 9 April: 10:00 tot 18:00 uur
Woensdag 10 April: 10.00 tot 18:00 uur
Donderdag 11 April: 10.00 tot 18:00 uur

Locatie:

RAI Amsterdam
Europaplein 22, Amsterdam